Information om Rhino Horn

t

Nästäppa?
Allergi?
Problem med bihålorna?       

Z

Fri andning
Friska bihålor
Rensar bort slem
Rensar bort pollen och smuts

Information om Rhino Horn

I många länder har läkarkåren reagerat med stor entusiasm över vår Rhino Horn. Som ett resultat rekommenderar nu öron-näsa-halsspecialister sina patienter att använda Rhino Horn.

Med läkarens ord:

“Den här metoden att skölja näsan med ljummet saltvatten är ett enkelt och skonsamt sätt att avlägsna skorpor och partiklar från näsan. Det är enkelt att utföra och det finns inga negativa effekter. Metoden har visat sig vara mycket effektivt för både prevention av och redan uppkommen bihåleinflammation, men är också en användbar komponent vid behandling av kronisk bihåleinflammation. De som lider av pollen och dammallergi kan i många fall reducera sina symtom genom att utföra nässköljning.”

Finns i marinblått och rött

Rekommendationer från läkare/ÖNH-specialister hittar du här

Recensioner och rekommendationer från användare kan du läsa här

 

Det är Lätt – och det Hjälper

En måttsked salt...

1 Ett Rhino mått av salt…

Saltvatten är den naturliga och skonsamma lösningen för slemhinnorna. Säkert att använda; inga tillsatta kemikalier, inga biverkningar.

...ljummet vatten...

2 …ljummet vatten…

Fyll Rhino Horn med kroppstempererat vatten. Den rätta saltlösningen kommer göra användningen av Rhino Horn skön och behaglig.       

nässköljning...

3 …Nässköljning…

Rensar näshålan, slappnar av slemhinnorna, skärper sinnet. Vattnet rinner genom näsborrarna av sig själv med endast gravitationen som hjälp.

...näsan tömms...

4 …och snyt ut

Näsan töms på kvarvarande vatten.
Resultat: tömd näsa, fri andning; slem, pollen och smuts är bortrensat.
Det känns bra!

Folktradition

Sedan lång tid tillbaka har nässköljning varit en del av folkmedicinen i många delar av världen och är också en vedertagen naturmedicinsk behandling. Många ÖNH- läkare rekommenderar Rhino Horn åt sina patienter.

Fiskare över hela världen har så länge man kan minnas sköljt näsan med saltvatten.

I en del afrikanska stammar kallas nässköljning för “rengöring av tankar” dvs att rensa hjärnan. Inom yogakulturen är nässköljning benämnd Neti.

Stöd från modern medicinsk behandling

Den främsta anledningen till Rhino Horns succé i stora delar av Europa är det stora stöd vi fått av läkarkåren. I många år har ÖNH-läkare och allmänläkare uppmuntrat patienter att använda varm saltlösning i näsan och näshålan genom att suga upp vatten genom näsan, ner i munnen för att sedan spotta ut det. Väldigt få ville göra detta. Med Rhino Horn blev nässköljning enkelt och behagligt.

Rhino Horn är enkel att använda, effektiv; erbjuder en naturlig behandling utan biverkningar samt är en prisvärd produkt som kan användas i många år utan tillkommande kostnader.

Behagligt att använda Rhino Horn

Isotoniskt kroppstempererat saltvatten är väldigt behagligt, uppfriskande och skonsamt för näsan.

Snart kommer du älska den fräscha och klara känslan efter din användning av Rhino Horn. Att använda Rhino Horn är en trevlig upplevelse eftersom vattnet är kroppstempererat och med samma salthalt som dina slemhinnor.

Varför använda Rhino Horn?

Läs mer på sidan “10 skäl att använda Rhino Horn”

Rhino Horn – En säker produkt

Rhino Horn Junior har designats av Per Peo Olsen, medgrundare till Somamed AS (tidigare Yogaprosess AS). Den är lätt att hålla i handen, varsam och bekväm i din näsa och designad för att använda det naturliga trycket från gravitationen för att få vattnet att rinna lätt genom din näsa.

Rhino Horn är tillverkad av ren polyethylene high-density (PEHD), en miljövänlig och återvinningsbar plastprodukt. Rhino Horn Junior är tillverkad enligt ISO 13485:2016 som är en internationell kvalitetsstandard för produktion av medicintekniska produkter.

Alla beståndsdelar i Rhino Horn har testats enligt EU:s protokoll för att upptäcka och registrera farliga kemikalier, REACH 168. Det finns inga spår från några farliga kemikaliska substanser i Rhino Horn.

Rhino Horn är CE märkt som en klass I medicinteknisk produkt enligt Förordning (EU) 2017/745. De norska hälsomyndigheterna har upplåtit exportintyg för både Rhino Horn och Rhino Horn Junior.

Rhino Horn Red and Blue